Alternativna televizija postaje glasilo režima. DODIKOV TAJKUN STANKOVIĆ KUPIO ATV

U Republici Srpskoj medijski mrak tek počinje, to potvrđuje i činjenica da je Banjalučku Alternativnu Televiziju nedavno otkupio Slobodan Stanković tajkun, vlasnik kompanije “INTEGRA INŽINJERING” doo Banja Luka, i veliki prijatelj šefa Snsd-a i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

 

Ugovor o prenosu vlasništva sa doskorašnjih vlasnika: Nataše Tešanović, Darka Aleksića, Dragane Banjac i Danka Matića potpisan je 28.12.2017. godine, tako je Miloradu Dodiku na pragu 2018-te godine poklonjen još jedan medij u Republici Srpskoj, koji će pored Državne RTRS postati glasilo režima i sigurno još jedan hipnozer naroda, koji će se po nalogu iz vrha Dodikove partije a po želji “glavnog Baje” služiti Gebelsovskim metodama i vrijeđanjem inteligencije svakog poštenog i prosječnog stanovnika u Republici Srpskoj.

Evidentno je da je poslije ove prodaje ATV-a Dodikovom tajkunu slobodnih medija u Republici Srpskoj ostalo jako malo, tako da građanima koji će poželiti objektivno i nepristrasno informisanje ostati da se uzdaju u BN Televiziju, Televiziju K3 iz Prnjavora i još nekoliko lokalnih tv kuća koje nisu pod uticajem bilo kakve politike, kao i informisanjem posredstvom mnogih slobodnih portala i društvenih mreža koje kreiraju slobodni ljudi ili novinari koji se bave istraživačkim novinarstvom, socijalnim i ekonomskim temama u zemlji. U skladu sa ovom informacijom nudimo vam na uvid i dokaz o kupoprodajnom postupku Alternativne Televizije između bivših i sadašnjeg vlasnika iste.

Redakcija portala POKRETA TREĆI BLOK

 

POKRET TREĆI BLOK

One thought on “Alternativna televizija postaje glasilo režima. DODIKOV TAJKUN STANKOVIĆ KUPIO ATV”

  1. Gospodo, nemojte nas zajebavati, čuj BN televizija nije pod nikakvim političkim uticajem, pa oni su SDSov promo kanal. Sere mi se i od vas i od njih. Pustite ljude da žive, i vi i oni samo ganjate red da se nakradete. Veliki pozdrav, jedva čekam da svi odemo iz ove smrdljive države, a vi se onda borite međusobno za preostalih 0 glasova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *