BIĆU KANDIDAT NA IZBORIMA – TREBA MI VAŠA PODRŠKA, ILI NEK` NAM BOG BUDE U POMOĆI !!!

Milorad Dodik i njegov fašistički režim svakodnevno utiču na svijest gladnog i poniženog naroda uz parolu: “KAKO JE TO LIJEPO I SRPSKI BITI PONOSAN A GLADAN!”

 

Ko preživi ovu Golgotu i decenijsku nametnutu nam političku tragikomediju možda će i biti puki svjedok ovoga ogoljelog vremena za neku ISTORIJU BESČAŠĆA, uslov takvog mučenika je da se probudi iz ovoga teškog sna, ili da nikada sebi nije dozvolio da bude uspavan lažnim opijumom nacional – šovinizma, koji nam se svakodnevno nameće kao jedina bitna tema, vrlo svjesno stavljajući u drugi plan prirodne potrebe za golim opstankom i preživljavanjem siromašnih slojeva stanovništva proisteklih nakon proteklog rata u Bosni i Hercegovini.

Samo 10 -15 procenata stanovništva u ovoj krvlju natopljenoj zemlji ima privilegiju TRULIH BOGATAŠA, dok je na žalost velika većina na ivici ponora i bjede! Vlast je proizvela ovakvo društveno uređenje i isto održava, vješto ga štiti i nameće kao neko sasvim prirodno stanje u kojem treba obitavati i čijoj volji se treba klanjati. Dok na ulicama svakodnevno gledamo borce proteklog rata i njihove potomke kako proseći sebi obezbjeđuju hljeb, dok gledamo penzionere i starije osobe, nekada ugledne građane – profesore, inžinjere, doktore; kako tužno rove po kontejnerima tražeći ostatke hrane da prežive, dok gledamo beskućnike kako spavaju po parkovskim klupama i javnim toaletima, dok gledamo našu teško oboljelu djecu kako mole za milost liječeći se SMS porukama ŠTA KAŽEMO???

Dal` se udostojimo osuditi ovakvo stanje? Dal` se možda sjetimo naše djece i roditelja? Zapitamo li se možda jesmo li baš mi najveći krivci za sve što nam se dešava i što nas okružuje, i za sve što se dešava drugima oko nas?! Dal` se možda zabrinemo ili opet bezglavo i pomamno uzmemo prvu olovku sa stola i odemo glasati za Milorada Dodika i ostale krvnike koji su od nas i našeg društva napravili robove sadašnjosti, a od naše djece i unučića vječito dužne i progonjene robove budućnosti!?

Ja sam digao svoj glas, i da slučajno nisam rođeni buntovnik, opet ne bih sebi dozvolio da ćutim i da trpim ovo zlo vladajuće kaste u zemlji! Vrijeme je da se i vi probudite, da kažete DOSTA JE BILO!!!

Ako je nekome slučajno i dobro, VARA SE! Već sutra mu prijeti ono NAJGORE! Ovaj REŽIM nema milosti, ništa mu nije sveto osim “Solomonovog bogatstva”, u budućem manjku i nedostatku resursa, novca i bogatstva ove Države, zbog urođene kleptomanije, DOĆI ĆE I PO VAŠA PRAVA, zavući će vam ruku u džep i uzeti vam mnogo više od onoga što su vam dali da bi ste puzili pred njima!

NEMA ZAŠTIĆENOG – ZAŠTIĆENI SU SAMO ONI KOJI NAS SA VRHA PIRAMIDE GLEDAJU PODRUGLJIVO, DO KRAJA, NAŠEG ILI NJIHOVOG!

Nisam sebi mogao dozvoliti takav luksuz da budem idiot političkih oligarha ili lutka u tuđim rukama. To mi nikada neće moći oprostiti, jer njihov položaj, prividni ugled kupljen narodnim parama mene apsolutno ne čini poniznim ili manje vrijednim pred političkim prostacima i najgorim šljamom koji je na žalost isplivao na površinu!

Nastavljam da se borim za pravo svoga naroda, ali narod će to morati prepoznati, podržati moje napore da istrajem i da pobjedimo zajedno.

TREBA MI VAŠA PODRŠKA!

UKOLIKO JE NE BUDE – NEKA NAM JE BOG U POMOĆ!!!!

 

Vaš brat, saborac i prijatelj, NJEGOŠ TOMIĆ

2 thoughts on “BIĆU KANDIDAT NA IZBORIMA – TREBA MI VAŠA PODRŠKA, ILI NEK` NAM BOG BUDE U POMOĆI !!!”

 1. Momče, pa Ti si, ako sam dobro primjetio ako ne član onda simpatizer neke stranke ili partije. Ne razumijec u te oznake sa velikom slovima.
  Razumijem Tvoju zelju da nam svima bude bolje. I mora nam biti. Ali kako. Kako da nam bude bolje kad igramo kolo po tuđoj muzici. Nedaju nam da igramo gluvo kolo. Nas* zakon po njihovim pravilima. Nas* ustav po njihovim pravilima. Naša* nazovi drzava kako su je oni skrojili i uređuju po njihovoj potrebi. Ovo NJINOVI, NJIHOVIM, ONI se odnosi na crnu evropu i šareni svijet.
  Moraš i moramo, shvatiti da u tu novu borbu za novo oslobodjenje moramo krenuti od najmanjeg drustvenog organizovanja. Od male grupe ljudi koji kao i Ti žele dobro. Od rada u ilegali dok rad ne ojaca i bude spreman da se hvata u kostac sa zvjerima kohe si naveo.
  Mjera za duzinu je metar, za tezinu kilometar, a za dobar život etalon mjera je JUGOSLAVIJA. A ona je stvorena uz pomoc komunisticke partije, savezničkih sila i naših naroda i narodnosti, radom u ilegali. To je recept za pocetak.
  Ne prolazi nista javno sto nije odma jako bar kao oni. Ja nemislim, ali ce neko pomisliti za Tebe, evo još jednog koji hoce da se domogne dobre plate, isti je kao i ostali.
  Oprostite mladi druže, G-dine, samo sam iznio svoje razmišlhanje.

 2. Републици Српској требају промене! Како и на који начин направити те промене кад су се у све поре живота увукли мафијаши, далеко су они од фашиста! То су обични криминалци изашли из рата, из крви народа. Народ огуглао; “сви су они исти, сви лепо говоре”. Све те криминалце подржавају западњаци јер им одговара такво стање. Неки добијају материјална добра а неки јефтину и квалитетну радну снагу а једни тржиште за робу коју неће њихови купци, врло често сумњивог квалитета.
  Није то случај само у Републици Српској, исто је и у Федерацији, Црној Гори, Србији, Хрватској, Словенији, у свим земљама бившег социјалистичког лагера. Неке су заражене више а неке мање имају “додиковања”, вируса типа Вучић и трулежи типа Изетбеговић.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *