BORAČKA SIROTINJO UJEDINITE SE

Vaš neprijatelj nije ni Evropa ni Amerika. Vaši neprijatelji su oni kojiima ste dali povjerenje pa vas svih ovi godina lažu i osiromašuju ,a na račun Vas se bogate.

 

Vaši borački, invalidski, porodicni dodaci su uvek pod znakom pitanja ali zato njihove Plate, Dnevnice, naknade po raznim osnovama se stalno uvećavaju!

Vrijeme je da se Podignete da izadjete na Puteve i opkolite njihova zdanja da nad vama ne prave sranja.

Prijete Vam ukidanjem onog za šta ste ginuli i u rovovima živi trunuli, Vi ste svoju krv lili dabi sebe svakim danom dobro častili .

Izadjite i pokažite Solidarnost sa vašim sugradjanima jer ako oni mogu u Federaciji da se bore protiv svojih tlačitelja a znamo da Borci Federacije od rata pa do sada primaju minimum 400 KM mjesečno na ime boračkog dodatka i opet su hrabri da izadju na ulicu i traže i ostala prava koja ih sleduju.

Zašto i Vi ne izadjete i toj mafiji u Republici Srbskoj ne pokažete da ste Vi i dan danas borci jer ste Vi tvorci Republike Srpske ?!

Dole mafijaši, dole dezerteri, Živeli naši Borci, mi smo sa vama Vi ste sa nama.

 

POKRET “TREĆI BLOK”

One thought on “BORAČKA SIROTINJO UJEDINITE SE

  1. Objavite ovo slobodno!
    Hrvatska oluja 95te je napravila strasan zlocin,na teritoriji Opstine Mrkonjic Grad,Sipovo,Ribnik. Mnogo zrtava,cast im i slava,materijalna steta takodje. Ljudi,braco draga,komsije,poznanici,zemljaci,pa vlast ova nas vise unisti nego nesretni rat.
    Ljudi koji su trbuhom za kruhom otisli i odlaze odavde su vecinom u rangu izbjeglica. Ovdje smo mi,u rangu robijasa,u vecini slucajeva. Mozemo to promjeniti,ako hocemo. Zajedno izaberimo novu vlast,nove ljude,pa im recimo,objesicemo prvog koji bude radio protiv nasih interesa. Za ove idiote,sa vlasti sadasnje,a i pojedince iz opozicije,mjesta ima na Tunjicama,Foci,Kuli,itd. Nebojte se,jednom se zivi i jednom umire! Bog je uz pravdu,veliki nas pomocnik. Priznajmo to i pokret. Casno i posteno!! Ja se vec par godina borim. 2015 su me pokusali ubiti,pokusace opet sigurno,al se ne plasim! Vi ste tu!
    Predrag,Peđa,Podrasnica,Mrkonjic Grad.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *