~~~ ČEMU TOLIKE PRIJETNJE KAD VAS SE NE PLAŠIM UOPŠTE ~~~

Poštovani prijatelji, dragi građani Republike Srpske.

 

Od kako je prošle godine, tačnije 17-tog februara otpočeo štrajk djece poginulih boraca VRS u Banjalučkom parku “Dr Mladen Stojanović”, od tada na moju adresu i adresu moje porodice ne prestaju stizati najgore moguće prijetnje od fizičkog obračuna do još brutalnijih načina na koji se želi postići efekat eventualnog zastrašivanja moje porodice i mene lično. Prije svega nekoliko dana imao sam telefonski poziv sa broja 065156219 od dotičnog Olega Prstojevića, inače sina nekadašnjeg narodnog poslanika Dubravka Prstojevića Mrve, koji je uputivši mi prijetnje fizičkim obračunom bio toliko slobodan pomenuti i “crnu vreću” u koju će me valjda spakovati pošto me predhodno likvidira.

“Nećeš ti `odati mojom Banjalukom ~ebaću ti mater krvavu, jesi li čuo”!? Glasio je jedan dio iz razgovora koji mi je tada upućen.

Isti me je nevjerovatno nazvao “ustašom i balijom” rekavši kako mi se otac u grobu prevrće! Naravno da sam nadobuznom režimskom potrčku i ljigavcu odgovorio još žešćim uvredama na njegov račun, jer je poltron koji kao poslušna mala kuca radi sve što mu se naredi od strane režima Milorada Dodika, pa sam tako čuo da je isti dotični pajac režima prijetio i novinaru Siniši Vukeliću koji ga je zbog prijetnji koje mu je lično uputio prijavio i policiji. Velike kabadahije na kraju obavezno izgube glavu, jer kada pravda zataji progovori sila uzvraćena na silu represije, “David obavezno ubije Golijata”, a ja se bojim samo Boga!

Tvrdim životom, da ukoliko se slučajno desi da mi se dotični i neobavezno približi, to će biti najbolji način da se sva moja pređašnja i sadašnja borba, i muka koju sam pretrpio i trpim od strane režima Milorada Dodika, trajno obije o glavu jednog primitivnog klošara po cijenu moje doživotne robije! Jer se ne bojim ni njegovih šefova najgorih i najvećih kriminalaca i ološa, koji su Republiku Srpsku doveli na rub propasti a djecu poginulih boraca sveli na stub siromaštva i životne egzistencije, a kamoli nekog Olega Prstojevića Banjalučkog klošara i primitivca koji hvata na galamu upućujući prijetnje smrću sinovima poginulih boraca za rad jednog lopova i dezertera Milorada Dodika i njegove kriminalne bratije!

Takođe ću vas podsjetiti da je cijelo vrijeme štrajka u parku “Mladen Stojanović”, što se događa i danas, (jer u parku i dalje traje štrajk), po nalogu ljudi iz režima se vrlo redovno u kasnim noćnim satima šalju grupe narkomana koji prijete štrajkačima naoružani noževima i drugim predmetima, te s` toga apelujem i molim medije da se ovome slučaju posveti veća pažnja, jer tu podršku medija svakako zaslužuje boračka populacija koja je dovedena u ovakvo nezavidno stanje, da štrajkujući godinu i po dana u parku “MS” prije svega dostojno i istrajno pokazuje najjači vid otpora tiraniji koju sprovodi vlast Republike Srpske nad boračkim kategorijama, a na taj način je primorana tražiti i osnovno ljudsko i građansko pravo na život dostojan čovjeka u zemlji koju su stvarali i za koju su krv proljevali.

KOGA??? …SAMO BOGA I VIŠE NIKOGA!!!

DO PRAVDE I POBJEDE!!! NJEGOŠ TOMIĆ (sin poginulog borca VRS)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *