„Elektroprivreda RS“ uzima kredit od 10 miliona KM !!!!!!

BANJALUKA – „Elektroprivreda Republike Srpske“ planira da podigne kredit od deset miliona KM za plaćanje obaveza prema dobavljačima, saznaje poslovni portal CAPITAL.ba.

„Elektroprivreda RS“ je 8. novembra ove godine raspisala tender za nabavku kreditnih sredstava u iznosu od 10 miliona KM, a bankama je ostavljen rok do 1. decembra da dostave ponude.

ERS planira da kredit otplati u narednih šest godina.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora za ekonomsko – finansijske poslove „Elektroprivrede RS“ Blagoje Šupić potvrdio je za CAPITAL da ERS uzima kredit i to kako bi izmirila obaveze prema dobavljačima.

„Kako je i navedeno u tenderskoj dokumentaciji, kredit je namijenjen za plaćanje obaveza prema dobavljačima“, rekao je Šupić.

U daljnjem tekstu donosim komentar Gospodina Riste Jeftića .

Poslat dopisniku Portala Treći Blok i Operativi Pokreta !!!!

Ovde kada bi pronašli  izvore nafte kao u Kuvajtu opet bi ovaj pljačkaški  sistem napravio da smo u gubitku .To sa strujom je potpuno ne logično kao i sa šumama. Posiječeš drvo na koje nisi nista uložio,prodaš ga i budeš u gubitku.To samo pokazuje kako je vlast napravila sistem u kojem je narod odbačen od zaštite narodnih resursa na koje je izgubio bilo kakva prava.Sav novac ide u dzepove političara i kase političkih partija za kupovinu glasova i produženje mandata kojima pljačkaju i uništavaju sva narodna dobra !!!!!!!.Donijeli smo slobodu!!!!! KAŽU BORCI I VETERANI REPUBLIKE SRPSKE !!!!!! da bi bili robovi političkih tajkuna i onih koji nisu dali nikakav doprinos u stvaranju Republike Srpske i odbrani naroda.Oni su uništili vise sopstvenog naroda nego sto je to ucinio neprijatelj u ratu. !!!!

 

 

 

 

POKRET TREĆI BLOK

Nenad Raukovic

Risto Jeftić

izvor gornjeg Teksta

CAPITAL: M. Čigoja

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *