.GORE ME TAPŠEŠ PO RAMENU DOK MI DOLE NOGE SIJEČEŠ!

LUD ZBUNJENOG

Prilog saradnika Operative Pokreta Treći Blok

Gladan Žedan

Dal i ko ? Primjećuje ovoliku brigu vlasti,na polju zdravlja i preventive.. Tako ispadne da su brižn,i te žele preventivno da djeluju ,dok istovremeno ubijaju dovodeći nas u siromaštvo materijalno moralni polažaj u kom jesmo, bezobzirno posmatrajući bijedu, golgotu i patnju kroz koju prolazimo. Tako se može konstatovati .GORE ME TAPŠEŠ PO RAMENU DOK MI DOLE NOGE SIJEČEŠ Urok bolesti je: NUS PROIZVOD OVE VLASTI koja proizvodi svakodnevni STRES koji radnik i njegova porodica doživljava, zbog kojekakvih nameta i AKCIZA kao što su i ove zadnje .I oni kažu: DOBRO JE TO ZA NAROD ????

Kad se pogledaju silni blogovi Na Satelitskom programu RTRS-a pomisli čovjek u našim bolnicam se može sve izliječiti !!!

Nemir i briga, kako pokrivati sad još 20% sve skuplje, uz još i dosad finansijski nepokriveno, i finansijski bunar. Uzrok bolesti je.Plata od 395km koja je dovoljna samo za Drzavne namete. Tako da je: država obezbedila radniku onoliko primanja koliko je samo njoj potrebno vratiti.. -Uzrok bolesti su Akcize,akcize i opet akcize pa po tri puta godišnje akcize,nameti sve preko leđa građana .

NIKAD JEDNOM BOLJE Sve gore i gore teže i teže. Koliko samo akcize i nameta i opet najniža plata ista. Ista godinama. Uopšteno plata radnika ista. -Uzrok bolesti su primanja koja ne prate sve te akcize i namete.

 

Uzrok bolesti je BJEŽANIJA MLADIH LJUDI TRBUHOM ZA KRUHOM  -Uzrok bolesti je: Nemoć da osoba sebi kupi: ,Adekvatnu, kvalitetnu hranu,voće,povrće. -Da obezbedi sebi medikamentska sredstva u vidu: Imunološkog,vitaminskog,energetskog i dr djelovanja. -Da kupuje i pije kvalitetne vitaminske sokove,kvalitetne vode i slićno .

-.Da priušti bar 20% kvalitetnih namirnica u odnosu na predatore i glodare koji su doveli radnika u stanje sadašnje,

patnje i stresa.a sebi i devetom koljenu sve obezbedili.

 

 

Uzrok bolesti je. nemoć da radnik, i njegova porodica kupuje sebi, adekvatnu obuću,odjeću i sl A ne da nosi nađeno te iz donatorskih i socijalnih institucija iz kontejnera, pa tako obolijevaju od kožnih bolesti gljivica ispadanja noktiju i sl.

Uzrok bolesti je: Nemoć da svom djetetu radnik da 2km kad kreće u grad, samo 2km, kako bih kupio flašicu vode ili sendvić,- dok djeca glodara koji su krivi za ovo baškare u nemilice i šire prkos svima. -Uzrok bolesti je gospodja MARKOVIĆ, koju trebaju isti ljekari koji preventivno nastupaju u TV EMISIJAMA da: Podvrgnu psiho-mentalnom TESTU -Testu zdravog razuma, -testu karaktera, -testu svijesti, -testu bezobrazluka i testu srama.

>>>>>>Gospodja Marković reče: “Moramo svi da podnesemo teret jednako kako bi nam nekad posle bilo bolje”>>>>>>>>>

TA ŽENA KOJOJ SU VJEROVATNO SVRAKE MOZAK POPILE, priča o jednakom podnošenju tereta u njenom slučaju i slučaju: – smrtnika, -jadnika socijalnog slučaja isl. GOSPODO LJEKARI. IMA LI LIJEKA ZA OVE POLITIČARE ? TU JE TAJNA NAŠE BOLI I NAŠIH RANA. -Uzrok bolesti je pitanje. Kako uopšte neko da glas redovno za ovakve,kako vrbuju glasače u ovakvom NOG DAUN STANJU i vječito narod gladan a oni VOJEVAJU. Naša bolest će trajati sve dok se ne čuje VJEČNA PAMJAT njihovom vođstvu, i prisustvu u ovom društvu. Naša bolest će trajati dokle god budemo morali sa 395km da: – plaćamo zulum, -vodimo porodice, -hranimo se , -školujemo, -oblačimo, -gostujemo, -primamo goste, -slavimo, -pjevamo i plačemo.. Naše zdravlje će biti izizetno kad nam se obezbedi EGZISTENCIJA i naš život ne bude ispod svake MARGINE. Dotle: nema emisije, niti edukativne, niti preventivne koja će nam pomoć.

 

MOŽDA ĆE MNOGI MISLITI KAKO PRIPADAM NEKOJ POLITIČKOJ OPCIJI.!!???

ZABOLI ME .ĆOŠAK !!!. ZA POLITIKOM JA SAM SAMO GLADAN I ŽEDAN..

 

HOĆU DA ZNAM ŠTA JE TO DEMOKRATIJA ZA KOJU SMO SE BORILI !!????

JELI TO OVO ŠTO IMAMO ???
E PA ONDA VJEČNA NAM PAMJAT !!!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *