PISMO SVIM ČLANOVIMA OPERATIVNE GRUPE POKRETA – TREĆI BLOK

DRAGI MOJI, molim vas da kada ovo pročitate kažete dal` se slažete sa mnom.

 

Naime, “odbačena ekipa”, kao najveće gnjide, kao povrijeđene mlade, nastavljaju u svom ludilu i haosu da nas pljuju, LJUDI, SHVATITE NJIMA TO JOŠ KAKO ODGOVARA, što kaže naša draga sestra, jedva čekaju da im se odgovori na bljuvotine i prozivke da se diskusija širi dalje.

Oni su sada “mrtvi”, znaju da poslije svega ovoga postoji jedini način da se reklamiraju u masi jeste tako što će da blate nas, u suštini oni zamiru vraćajući se u svoju čauru iz koje su došli do naše organizacije. Da su ikada išta vrijedili kako se na sva usta vole hvaliti ne bi oni ni bili dio nas, otišli bi negdje još brže da tu svoju samohvalu unovče! Borislav i Željko su tek ozbiljno pristupili pokretu onoga trenutka kada im je u nekoj od prepiski obećano da će imati priliku da u slučaju dolaska pokreta na neku poziciju, dobiju svoje mjesto u nekoj priči – odnosno prosto narodski rečeno neku fotelju!

Tada su mi se zgadili obojica, ali onako iskreno, ja sam ćutao i koristio ih na način da oni kao već javnosti izdeklarisane ŽRTVE REŽIMA reklamiraju pokret, i zaista sam mislio da su žrtve, jer sam to i ja sam! Bilo je lijepo imati ih za takve saradnike, dok opet kažem vam nisam shvatio šta su oni zapravo, i šta im je zapravo cilj. Jedan kuka – (BILIĆ), kako je ostao bez posla, kuka za neku licencu, a on onako kurvanjski nikako javnosti ne želi i izbjegava da objasni ključne detalje, da je imao samo privremeni ugovor u toj njegovoj firmi “KP KOMUS” i kada mu je ugovor istekao oni su mu se zahvalili. Kaže da je to zbog toga što je odbio da ide na Dodikov kontramiting, pa to je sasvim logično jer su mu to tražili u režimskom preduzeću, jer taj isti Bilić prećutkuje da je do tada i sam bio član SNSD-a, što sam tek poslije saznao, a kao što rekoh sad vidite da je on i o tome ćutao.

Još jedna bitna informacija koja govori o njemu je i ta, da ih je ucjenjivao da mu produže ugovor, da bi i dalje bio njihov aktivista i član i da bi otišao na taj Dodikov kontramiting uopšte. Međutim, nije mu ni to upalilo što je član SNSD-a, jer je bio u privatnom ratu sa direktorom koji je dobar sa onom ružnom ko lopov načelnicom Novoga Grada Railićkom!

Eto kakav je čovjek odnosno nečovjek Bilić kojeg sam lično pozvao u pokret zbog čega se sada kajem, jako se kajem al` šta se tu može! Koliki je on nečovjek pokazuje i činjenica koju znam i ja, a i vi svi vjerovatno, da mu je taj isti Dalibor Savić kojeg on sada pljuje bez ikakvog razloga sakupljao pomoć kad god je zakukao preko FB da će mu isključiti struju, zapljeniti stvari, da ovo, da ono! Nekoliko puta mu je pomagano, i svi ste učestvovali u toj pomoći, i pitanje je dal` vam se ikada i zahvalio!? Pokret mu je pravio spotove, besplatnu reklamu i plaćenu reklamu na FB za njegov spot i kandidaturu za člana MZ KRŠLJE, Bog te tvoj kao da se kandidovao za predsjednika Republike!

Pokret mu je dao prefiks i naziv za kandidaturu, i to je svakako jednim dijelom naša zasluga što je on prošao za člana MZ, a kako je istrgovao da bude predsjednik MZ KRŠLJE i da za to prima nadoknadu i platu to me ne zanima, to je njegova stvar. A sa druge strane; šta je on dao Pokretu – Treći blok??? Ništa, osim svoje svakodnevne i Bogu i narodu dosadne kuknjavije na fejsbuku i reklamiranja samog sebe kao žrtve režima. Nikada niti jednom riječju nije iskloristio poziciju predsjednika MZ KRŠLJE da reklamira Pokret Treći blok ili da prikuplja članstvo, da pravi opštinski odbor u Novome Gradu kakav nam treba i što imamo u drugim gradovima Republike Srpske. Još sam i ja zbog tog istog Bilića fasovao novu prijavu koju mi je ispostavio Dodikov režim za okupljanje u Novom Gradu, braneći Željka Bilića kao čovjeka, i zastupajući njegovu muku, a on, šta je on uradio, na kraju sa guzicom u kraj, vrlo nepošteno od njega, tu nema ni Č od čovjeka! Što se tiče režimskog inspektora Borislava Radovanovića njegova istorija svima nam je dobro poznata, on je tek veći provokator i smutljivac, prvoklasni lažov, ušminkani neopjevani i veliki samohvalisavac, znate ono: “HVALITE ME MOJA USTA – JA SAM OVO, JA SAM ONO, JA SAM, JA SAM, BEZ MENE NE BI MOGLO OVO, BEZ MENE NE BI ONO. JA SAM, JA SAM, JA SAM PA JA SAM!”

Njega otjerati u sto lijepih materina nije nikakva šteta! Nisam mogao vjerovati da čovjek može biti toliki smrad, prvo pljune pa poliže sve što je rekao. Zamislite, proziva me za onih 5000 kredita od zavoda za zapošljavanje, a svojevremeno baš on im se smijao na tu najveću laž i glupost režimsku koju su plasirali kako bi me degradirali ili prozvali u javnosti?! Eto sad, kao on najveća žrtva režima; pa za njega niko ne bi ni znao da se godinama sam ne reklamira. Imamo pouzdanu informaciju o njegovim “ranim radovima” gdje je uzimao mito za proturanje nelegalnih automobila, i sjećate li se kada se onaj momak pojavio da ga isproziva, i njega je blokirao ko obična kukavcica, uplašio se, kao što je blokirao sve one koji mu saspu istinu u bradu!i Sjećate li se da je tada kao javno obećao da će protiv toga momka što ga je isprozivao za mito i kradene automobile podnijeti prijavu za nanesene uvrede i laži, pa gdje mu je ta prijava, što je ne pokaže!? Smutljivac je on običan, koji priča o suspenzijama i nekim glupostima.

Kao on je progonjen i te gluposti, pa ukebali bi ga ovi režimski pacovi i stoka da je on opasan, odnosno da ne radi po njihovom naumu sve što mu kažu! Ubiše pokojnog Vukelića (Bog da mu dušu prosti) a da ne ukokaju smušenog Boru. Kao on sada nešto mnogo pametan pa mu ništa ne mogu, eee vidi KLINCA u slamenu šeširu! U najmanju ruku bi mu se desilo što kaže Dalibor to, da bi mu dali otkaz, pa daju otkaze trudnicama bez maltene ikakvog prava žalbe, a ne njemu koji kao laje na pola Države i cijelo ministarstvo!

Nego, ON JE KORUMPIRANI POLICAJAC KAO ŠTO TO TVRDE LJUDI, KOJEG UCJENJUJU DA SE SVOJIM “NAGODNIM” I IZMIŠLJENIM RATOM SA MINISTROM LUKAČOM I TAMO NEKIMA, KOJE TO UOPŠTE NE DOTIČE, MORA PRIBLIŽITI SVIM OZBILJNIJIM ANTIREŽIMSKIM LJUDIMA I ORGANIZACIJAMA, što bliže to bolje, treba im (NAM), ući u sve spore, doznati sve bitno i važno, sve planove ili akcije.

Sa nama mu to nije upalilo pa je krenuo obilaziti ko kučka sve redom. Prvo kod Restarta, pa onda kod Amira Reka i u Most21, nudi se svima, i dalje se reklamira ali niko ga neće! Jeste li vidjeli kako se sam pronašao da je režimski čovjek iako ga niko nije pomenuo, hahahaha. Zbilja je smješan.

I koliko on ne može da se pomiri sa tim da je “šutnut” i dalje iznosi razne bljuvotine i pokušava da nam kao “za`ebe” članstvo, odvrati ih od nas i te gluposti. Gledam kako tamo piše kako je iz članstva pokreta puno njih izrazilo želju da izađu, naš Zdenko provjerio mejl kad ono ništa, niko ne traži ispisnicu osim njega i Bilića i neke babe, ja oplakao od smijeha!!! Ma važno je da spiner više nije sa nama, karijeristi i režimski pacovi nam ne trebaju uopšte, čak sam se spremao da mu napišem javno pismo da mu onako muški odgovorim ali MRZI ME, nebitan je lik totalno i neću sa njim da se opterećujem, sve u svemu bolje je se sa PAPCIMA obračunati sada nego da postanu bitni pa tek onda PAPCI! I da, još ovo, kako laže ono za Helenu, kao on je izvukao kad se dogodio onaj sukob sa VSTS i Ružicom Jukić, i on se kao čuo sa Mektićem, a lično je radio spinove protiv Dragana Mektića zbog čega smo imali duel sa Radovanovićem. Dešavalo se da mi kao recimo danas pošaljemo pismo podrške Mektiću, onako javno, da istraje u borbi, ali odmah dva dana nakon toga na svom blogu u ime pokreta on se potrudi da najstrašnije popljuje Dragana Mektića!

Bilo je zaista još mnoštvo tih scena, kao i onaj njegov javni poziv preko svoga bloga da narod ne ide na ulicu, da ne protestvuje jer će ih režim tući i tako te gluposti, znači vrlo svijesno je radio i radi neke stvari i spinuje situacije i potencijalne događaje! Pa i taj spin da se ne izlazi na ulicu uradio je odmah, ali odmah nakon moga javnoga poziva da se narod probudi i da izađe, vrlo je to kurvanjski odradio! Svi znate da smo željeli da ona priča sa protestima Restarta bude takva da narod ostane na ulici a ne da šeta po kiši pola sata, zato im nismo ni odmagali u tome, ali se nismo aktivno ni uključili u polusatnu bezvrijednu šetnju po kiši!

Da je sve bilo kako smo mi tražili ko zna šta bi do danas bilo, režim bi vjerovatno bio ružna prošlost! I na kraju; što se tiče Bora i “pobjegulja” da završimo, ne treba im više davati nikakvu pažnju u javnosti, nek` lažu i pišu šta hoće, svakako ih niko normalan ne smatra za ozbiljno, na kraju krajeva ako ćemo iskreno, što nas više forsiraju u javnosti utoliko nas i besplatno reklamiraju, jer i ružna reklama je reklama.

Dakle samo nek` nastave dalje. Sve osim porodice je dozvoljeno, a ukoliko toliko nisko krenu, E ONDA ĆE BITI SVAŠTA, to neću ni vama ovdje da pišem ili otkrivam, ali sam saznao nešto jako bitno, nešto što je ranije isti htio zataškati a to je ipak došlo do mene. TOLIKO O NJIHOVOJ MUDROSTI. Za šmekere kavima se smatraju ispali su vrlo, vrlo naivni! POZDRAV BRAĆO I DRAGE MOJE SESTRICE! idemo dalje još jače i odlučnije, DO PRAVDE I POBJEDE!!!

 

Vaš, NJEGOŠ TOMIĆ

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *