Pljački STOP, nepravdi STOP, zaduzivanjima STOP

>>>JAVNI POZIV<<<

Narode ,gradjani Republike Srbske bez obzira koje vjere i nacije ajmo na aklamativni Referendum!

Pljački STOP,nepravdi STOP ,Zaduzivanjima Stop, Emigriranju ekonomskom STOP, Religijskom napadu STOP, Nacional šovinistickoj retorici STOP, izrabljivanju radnika STOP ,Zdravstvenoj nepravdi STOP,Seljačkoj nepravdi STOP.

Borackom ponižavanju STOP ,Korupciji u sudstvu i Policiji STOP ,Nenamjenskom trošenju narodni para STOP, Uvecanje administracije STOP, Salterskog saginjanja gorim od sebe STOP ,Uništavanju i zagadjenju prirode STOP, Rasprodaji prirodnog bogastva i zemlje STOP ,Losim infrastrukturnim objektima STOP, Preletačima odbornicima i skupštinskim i drugim izbornicima STOP, Neuvažavanju struke i nauke STOP ,Siromastvu STOP, Bolesnim i iznemoglim obespravljenim njihovom ponižavanju dostojanstva STOP, Proizvodjačima i preprodavačima droge,nezdravi produkata STOP, Političke svadje oko pozicija i fotelja STOP ,Neravnomernom finansiranju siromašnih zajednica i opština STOP. Bratijskoj i kumskoj vezi dodeljivanja poslova finansirani zaduživanjem i gradjanskim oporezivanjem STOP.
Borimo se mi siromašni jer bogati su zaboravili ko su i šta su ,oni bi jos da se bogate, ali nasim znojem i krvavim žuljevima.Pravda i pravo za svakoga izuzece za nikoga. Ustav je Narodni, a ko ga ne poštuje sa njime na robiju. Sve što je oteto mora se vratiti državi i gradjanima. Javno iznošenje stava je dužnost i čast svakog gradjana.
Pokret-Treci Blok je Udruzenje Časnih nekorumpiranih ,Bogu i svojim gradjanima odanih.

Ko nije sa nama on je rušilac života ,on rastura državu,on iseljava svo sposobno nepodobno stanovništvo,on pravi zemlju invalida i staraca,on pravi gradjane bolesne i jadne a najviše gladne.

Odazovite se ovom Referendumu dok nije kasno a vec je pao mrak na oči i nema ni jutra,ni dana a noći su sve više tužne i ružne.

Liježemo ,ustajemo , idemo da radimo u tuzi jadu i bolu.Zaboravili smo na radost ,sve vise je plača,jauka i tužnog života.

 

Dalibor Savić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *