POČELI SU DA NAS HAPSE!!!

Danas 12.03.2018.prije podne uhapšen je Zdenko Bajo naš veliki prijatelj, saradnik i borac protiv mafijaškog i nenarodnog režima Milorada Dodika.

 

Zdenko Bajo je ujak pokojne Ivone Bajo, maloljetne osmogodišnje djevojčice koja je 2009 godine nastradala pod veoma sumnjivim okolnostima, a čiji slučaj i postupak suðenja u cilju pravde je prekinut i pored najnovijih dokaza koji postoje, stavljen je ad akta, tačnije zataškan i stavljen u fioku i po nečijem nareðenju iz vrha vlasti u Republici Srpskoj namjerno bačen u zaborav.

Mafijaško tužilaštvo i pravosuðe koji su u službi fašističkog režima Milorada Dodika ne žele obnoviti ovaj postupak kako bi pravda bila zadovoljena a počinioci očitog ubistva maloljetne Ivone dobili zasluženu kaznu.

Z A Š T O ?!?

Zato što je ubica u službi režima i blizak ljudima Milorada Dodika ili Dodiku lično!

Zato što je pokojna djevojčica vjerovatno bila svjedok nekog bitnog momenta, ili je nastradala sasvim slučajno od strane lica koja su prevozila drogu u hangare BOBAR GRUPE, pa su odgovorno lice kao i kamion koji je usmrtio malu Ivonu morali biti sklonjeni sa mjesta zločina jer su prevozili narkotike za račun Gavrila Bobara Dodikovog tajkuna, koji je trgovinom droge i drugih narkotika finansirao kampanju Dodikove stranke SNSD.

Dakle, ako složimo sve kockice i sumiramo dogaðaje i podsjetimo na činjenicu da tužilaštvo i sudstvo ne žele obnoviti ovaj postupak sa novim dokazima koji su se pojavili o stradanju sa lica mjesta, onda je sasvim sigurno da je u ovaj zločin UBISTVA maloljetne djevojčice Ivone Bajo na indirektan način umješan i Milorad Dodik kao predsjednik Republike Srpske a u tom periodu njen premijer.

U protekli petak 09.03.2018. Zdenko Bajo i Dalibor Savić istaknuti članovi POKRETA TREĆI BLOK došli su u MUP RS u Bijeljini sa ciljem da se informišu o pomenutom slučaju ubistva i o eventualnom nastavku procesa.

Prilikom posjete ovoj instituciji po nečijem nalogu zadržani su na čekanju nekoliko časova gdje su ih legitimisali a nakon dužeg vremena u čekanju da ih primi odgovorio lice rečeno im je da na razgovor doðu u ponedjeljak 12. marta.

Danas toga ponedjeljka u jutarnjim časovima Zdenko Bajo je uhapšen od strane pripadnika sudske policije i odvezen na Sokolac.

Dakle, cilj je vrlo jasan:
Hapšenjem Zdenka Baja opet po nečijem nalogu a iz vrha REŽIMA, pokušavaju zaplašiti porodicu Bajo, članove, kao i organizaciju POKRET TREĆI BLOK, koja se uključila u ovu borbu kako bi porodica Bajo KONAČNO dobila pravnu bitku i kako bi u potpunosti pravda bila zadovoljena.

Ovo je početak naše zajedničke borbe u ovom cilju i nećemo odustati a režim koji diriguje svim nedaćama kao i u slučaju prikrivanja ovoga zločina, moraće se suočiti sa činjenicom da će nas u ovoj borbi za razotkrivanje istine svakim sljedećim organizovanim okupljanjem pred pomenutim institucijama biti sve veći i veći broj!

Medijski ćemo još organizovanije i još jače istaći ovaj pravni prestup suda i tužilaštva, a ukoliko se ne budu odazvali ovome slučaju i postupak obnovili, postoji mogućnost da uputimo javni poziv svim ozbiljnijim udruženjima graðana i uz podršku medija otpočnemo prikupljanje potpisa graðana u cilju podrške rješavanju slučaja, kao i lijepljenja plakata širom Republike Srpske sa pitanjem:

“MILORADE ZAŠTO ŠTITIŠ UBICU MALE IVONE BAJO?!”

 

POKRET “TREĆI BLOK”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *