POKRET TREĆI BLOK razmišlja o građanskoj neposlušnosti, a vi ?

Borislav Radovanovic : Kad odlučimo rušiti ovaj nenarodni režim pozvaćemo građane da prestanu plaćati sve dažbine. To je model koji ruši sistem za 2-3 mjeseca najduže.

Građanska neposlušnost je legitimna .

Razmislite !

 

I dok se sa jedne strane NENARODNO  PRAVOSUĐE bavi zaštitom kriminala i teških pljački,  izbjegavanjem procesuiranja,  povlačenjem već podignutih optužnica i oslobađanjem počinioca takvih krivičih djela , bez kazne i konfiskacije niti 1 KM za počinjena djela , sa druge strane nemilosrno proganja siromašan svjet utjerivanjem najsitnijih dugove za komunalije. prestrašnim kamatama i sudskim torturama do pljenidbe i oduzimanja pošteno stečene imovine.

I umjesto da beneficira najugroženije i najsiromašnije kategorije ljudi subvencijama i oslobađanjem od nenormalnih i bezobraznih  nameta , i njihovog stalnog povećanja, trenutni NENARODNI REŽIM dodatno muči i maltretira takve ljude sudovima, plaća najskuplje advokate da ih  proganjaju i kažnjavaju a ogromnim sudskim taksama stimuliše  pravosuđe na saučesnistvo u svojevrsnom i nečuvenom ZLOČINU NAD ČOVJEČNOŠĆU !

 NARODNA SAMOODBRANA UDRUŽENIM SNAGAMA
će vrlo brzo usljediti !

 

 

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *