REPUBLIKA SRPSKA IMA BOLNICE KOJE LIČE NA LUDNICE

Pokret-Treći Blok daje PODRSKU većini ljekara u Zvorniku, jer ta većina je uključena u štrajk, za pravdu i istinu Bolnice bez namjesnika,bolnice sa stručnim rukovodećim timom koji će svoju struku podrediti Pacijentima jer su zato i plaćeni.

 

Hajka koja se vodi protiv Ljekara koji su izašli da kažu svoje mišljenje ,je nevidjeno potcjenjivanje struke ljekara i onih koji se brinu o zdravlju svojih sugradjana, jer gradjani su to zaslužili i odvajaju od svoji usta da bi se mogli liječiti kroz Fond za Zdravstveno osiguranje.

Atak na ljekare koji se pobuniše je put u Privatizaciju koju sprovode tajkuni Prljavim novcem i još žele da im Fond refundira, znaci da pljačku samo produbljuju, ali sada Legitimno žele da preveslaju ljekare i pacijente, pa sutra kada se pacijenti pojave onda im se preporučuje da ponesu velike novce jer ispadoše metiljave ovce, tada treba da se uvećaju troskovi usluge za 100- tinu puta .

Poštovani gradjani ,poštovani Ljekari i svi Vi iz medicinske struke, nedozvolite da Vam vlast ispere mozak ,jednog po jednog da vas očiste. Ovako ste složni kost u grlu Vladajućoj Bandi pa reperesalije uz asistenciju Policije sa vašim novcem po vašim ledjima i glavama palice i suzavac ima da Vam pošalju u znak zahvalnosti što ste birali te lešinare koji neće da sjašu dok se ne proteraju sa vlasti.

Pokret- Treći Blok ne samo da pruža Podršku ljekarima već i Vas dragi gradjani pozivamo dok nije kasno da se uključite kao pacijenti i sa svojim ljekarima pokažete da se sa vama niko nemože igrati i nanositi bol ,plus vaše pare pljačkati preko Prvatnih Bolnica.

Zar Vam nije poznato da u Republici Srpskoj ima Privatnih Ordinacija gde se sve Plaća i one su više Ilegalne jer se ne oporezuju ,a za sebe poznati pokvareni dr,dosta pacijenata vezuju. Nećee da vam pruže usluge u Bolnicama koje Fond zdravstva Finansira već vam preporučuju da kod njih dolazite u vanradno vrijeme i subotom i Nedeljom. Ali ponesite dobru lovu za dobru uslugu i to zakazuju preko mobilnog telefona. Neki Vas cekaju jos na ulazu u kapiju privatne kuce i Ordinacije uz kaficu ,dok u Bolnicama vas i ne poznaju .

Vrijeme je da sebe mijenjate i da mijenjate namjesničke rukovodioce od kojih ni Pacijenti neće imati koristi a jos manje medicinsko osoblje, jer svako ko se suprostavi bude na crnoj listi za ostrel. Zato nam tako lijepo ide da svi dobri strucnjaci ,a i osoblje drugo napusta Republiku Srpsku, jer samo partijski odani mogu da rade ili nerade ,kafa,pijančenje i tračarenje stranačko.

Zaštitimo časne i poštene doktore u Zvorniku jer u suprotnom ćemo snositi katastrofalne posledice.
Mi vas pozdravljamo, budite uz nas,mi ćemo biti uz vas.

Vaš

Pokret Treći Blok

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *