RUŠENJE REŽIMA MILORADA DODIKA, PAD VLADE I RASPISIVANJE PRIJEVREMENIH IZBORA

Lično sam mišljenja da narodne proteste treba organizovati za jesen, tačnije krajem septembra mjeseca.

ZAHTJEV: KONAČNO RUŠENJE REŽIMA MILORADA DODIKA, PAD VLADE I RASPISIVANJE PRIJEVREMENIH IZBORA POD ODREĐENIM USLOVIMA KONTROLISANJA ISTIH, ILI HITNA – RADIKALNA IZMJEMA IZBORNOG ZAKONA!

Lijepo je na demokratski način izražavati narodno nezadovoljstvo, narodu je svega preko glave, narod hoće promjene, i to hitne i neopozive! Smjenom jednog ministra ništa se značajno neće promijeniti, energija će se potrošiti i sve će ostati isto ili će postati još i gore, znamo iz ranije prakse.

Nije Dane Malešević jedini grešnik iz vlade Republike Srpske, svi su isti a možda i gori. Sve se nastavlja po starom, a njih zabole “plajvaz” i svi nastavljaju po svome ustaljenom starom dobrom običaju!

Samo RUŠENJE REŽIMA dolazi u obzir i budi strasti za većim protestima, sve ostalo je trošenje energije i vremena a ne doprinosi konačnom riješenju problema.

Zmija se dakle gađa u glavu, nikada u rep, jer rep se regeneriše i sve ostaje isto. Zmija kada preživi postaja ljuća i mnogo opasnija, to je slučaj i sa ovom vladom a iskustvo nam govori od ranije, tačnije od protesta 14-tog maja 2016-te godine, bili su promašeni a trebalo je ići do kraja. Pitam vas, šta se od tada do danas promjenilo?! Odgovor je ništa, postalo je samo gore i mračnije!

Dakle, sve one organizacije, partije i udruženja koja su spremna na zajedničku borbu:
PROTESTI DO KONAČNOG PADA REŽIMA I VLADE REPUBLIKE SRPSKE, NEKA SE JAVE I NA NAŠU ADRESU, U SUPROTNOM, EFEKAT JE BOJIM SE BESKORISTAN I KONTRAPRODUKTIVAN PO NEKE MOŽDA BUDUĆE AKTIVNOSTI SVIH ONIH SNAGA KOJE DJELUJU PROTIV OVOGA PLJAČKAŠKOG I LOPOVSKOG REŽIMA U REPUBLICI SRPSKOJ!!!

Njegoš Tomić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *