~~~ SAOPŠTENJE ZA JAVNOST ~~~ (POZIV MEDIJIMA)

Poštovani građani i građanke Republike Srpske (BIH), dragi saborci, sapatnici, poštovani prijatelji i poštovaoci moje i naše zajedničke borbe. Poštovani mediji i cjenjeni novinari.

U ponedjeljak 26.06.2017. god. sa početkom u 8:30 časova u prostorijama zgrade bivšeg suda za prekršaje u Laktašima biće održano ZAVRŠNO ROČIŠTE u tužbi REŽIMA protiv djece poginulih boraca VRS, koje je na nagovor čelnih ljudi režima otpočelo u znak zastrašivanja i represije nad našim kategorijama, a sve pod izgovorom neprijavljenog protestnog skupa od 15 jula prošle godine pred parlamentom Republike Srpske, gdje smo pred objektivima kamera cijeloj zemlji i svijetu željeli skrenuti pažnju na dugogodišnji težak položaj svih pripadnika naših kategorija bez prava na život dostojan čovjeka, koji bi kao potomci zaštitnika našeg naroda i stvaraoca Republike Srpske uz svo dužno poštovanje i prema ostalim sličnim kategorijama stanovništva isto trebali imati kao obavezu Države prema najzaslužnijima.

Toga dana takođe skrenuli smo pažnju na (tada) petomjesečni štrajk djece poginulih boraca VRS u Banjalučkom parku “Dr Mladen Stojanović”.
Ovom prilikom pozivamo sve medije Republike Srpske i BiH da taj dan budu svjedoci naše velike pobjede nad razularenom bandom režimlija koji su ovom tužbom željeli unjeti strah kako se ovakav vid protesta ili negodovanja više nikada ne bi ponovio u javnosti, jer vlastima ne odgovara konstantno skretanje pažnje na vrlo osjetljive socijalne teme u Republici Srpskoj!
MI NARAVNO NEĆEMO ODUSTATI, NISU NAS UPLAŠILI NI ZAUSTAVILI JER I U BUDUĆE IDEMO DALJE I JOŠ REPRESIVNIJE!!!
Na završno ročište upućen je poziv predstavnicima političkih partija opozicije te drugim narodnim poslanicima i svjedocima koji su bili sudionici toga dana o našem mirnom protestnom okupljanju. (VIDI SLIKU) .
Javnost podsjećamo da će na strani naših kategorija u svojstvu branioca učestvovati poznati Banjalučki advokat gospodin Dragan Tolimir.
Takođe pozivamo sve zainteresovane građane koji su u mogućnosti i žele nam pružiti podršku na suđenju da prisustvuju istom.
Biće to briljantna pobjeda djece poginulih boraca nad režimom u Republici Srpskoj!

DO PRAVDE I POBJEDE!!!

Njegoš Tomić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *