Svi oni koji su Opljackali svoje gradjane bice podvrgnuti KONFISKACIJI imanja i sredstava gde god se nalazila dal u zemlji ili inostranstvu

KONFEDERACIJA

Zašto ???

Pokret-TREĆI BLOK

Sagledavši sva lažna obećanja koja SNSD Milorad Dodik od ulaska u Politiku igra na kartu nacionalnih podijela manipulacija. Čas obećava Referendum, čas spajanje Herceg Bosne sa Republikom Srpskom i vrši perfidno manipulaciju sa gradjanima Srpske.

On kao predsjednik je i sudija i tuzioc, premijer i ministar Vanjskih Poslova, ministar Finansija, gradonacelnik, Ministar zdravstva i sve sto je vezano za prosvjetu pa cak i oformio fondaciju od gradjanski poreza, kao on iz tih sredstava obnavlja klupe, nastavna pomagala i igralista pa čak i obdanista -Vrtice.

Predsjednik je sve i sve. Bez njega niko ne smije da pusti glas a tek TV i Radio, jer je i glavni urednik da se sa masama manipuliše.

Sa veteranima rata, Borcima i raznim udruženjima se igra ko mačka sa Mišom.

Ukoliko Republika Srpska želi da ostane cjelovita i nerazbijena, ona mora ici u projekat KONFEDERACIJE, druge dvije strane Herceg Bosna ili Federacija su pregovarači za takvo uredjenje . Gde bi svaka Konstutivna Tvorevina imala više nego što sada ima .

Sva ministarstva i članovi Konfederalne Vlade bi proporcionalno imali zastupljenost i nebi niko mogao da bez KONZENSUSA donositi bilo kakve odluke , a sva sporna pitanja bi se rješavala isto tako konzensusom pred Konfederalnim Vrhovnim Gradjanskim sudom .

Po primeru mnogih zemalja Evrope i svijeta gde možemo uzeti Svajcarsku ili neku drugu zemlju gde je ta Konfederalna Skupstina ustanovljena ,Vlada i Čelni rukovodioci Drzave Konfederalne .

Tada nece biti Ekonomskih Granica kao i granica protoka roba i gradjana, trgovine ili ograničenja za širenje biznisa u proizvodnji .

Gradjani B i H-e, kroz Istoriju su vječito bili oslonjeni jedni na druge kao komsije ili parteri u biznisu što je i danas slučaj kada trgovci svoju robu plasiraju u Srpsku ili iz Srpske u Federaciju. Niti će Turska željeti neku čvrstu vezu osim trgoovačke sa Federacijom, a isto tako i Republika Srpska sa Srbijom je samo vezana oko biznisa razmjena roba i turističkih posjeta.

Bosna je po nama najfunkcionalnija kao tri cjeline Konfederativne a u okviru Dogovora bi se preciziralo kakav ustav žele da imaju Konfederalni, kakvo sudstvo, kakvu Vladu, kakvo zdravstvo i sve sto je u interesu sve tri Konfederalne jedinice.

Bilo koja sada ne moze postati zasebna Država jer ne bi bila priznata i prema tome, Dokumenta kao sto su pasoši ne bi vredjeli nikome.

Pokret Treci Blok smatra da je došlo vrijeme pomirenja i spajanja a ne razdvajanja i svadjanja. Mi iz Treceg Bloka kao mladi ljudi želimo da svoju budućnost stvaramo bez ratnih Poklica, stradanja i majorizacije jednih nad drugim .

Nijedna velika sila pa ni Rusija nebi bila zainteresovana za izdvajanje Republike Srpske secesijom u ovoj svjetskoj i Evropskoj konstalaciji Politicke i Ekonomske protivurečnosti. Treci Blok poštuje sve žrtve koje su pale za Republiku Srpsku i borce koji su stvarali da uzivaju plodove slobode svoj na svome. Prema tome svako treba da se vrati na svoju okućnicu, svoju gruntovnicu. Zakon da bude za sve bez obzira na religijska i nacionalna osećanja i običaje.

Postovati one koji ne šire Mržnju a sankcionisati Novčano one koji tu mržnju šire zarad nekih viših interesa ili ciljeva nametnute Politike u Bosni i Srpskoj.

Zalagacemo se naročito da svi oni ratni i posleratni Politicari koji zamaraju mlade ljude da se maknu i oslobode novim mladim snagama bez nacionalnih i religijskih opterećenja da uredjuju Bosnu i Hercegovinu u duhu Evropskih​ i Svetskih najvisih vrijednosti demokratije i slobode misli i govora.

Naročito smo za to da TV i radio kuće kao i Novinari daju informacije koje će smirivati strasti i ratne Poklice a da jačaju Ekonomska Istarživanja i jačanju Gradjanske Države.

Pokret Treci Blok, postovani Gradjani traži vašu Podršku putem ideja i rjesenja, kako da živimo bolje, da ne napuštamo svoju rodnu grudu ,svoj Zavičaj, Kulturu i običaje .

Jezik ne smije biti prepreka za komunikaciju, kao i obrazovanje treba da spaja sve, da postanemo Multi etnicko drustvo bez stvaranja tenzija i pretenzija . MI smo Mladi vijesnici Proljeća i nosioci Mira i suživota, branioci Slobode i PRAVDE i ZAKONA u kojoj nece biti mjesta za Izuzece bez obzira na polozaj i Funkcije .

U okviru Rep. Srpske formiraćemo Narodnog Vrhovnog sudiju i Tužioca kojeg nece birati Poiitičari već gradjani svojim izjašnjenjem Potpisom lično. A isto tako će mijenjati na isti način. Svi oni koji su Opljackali svoje gradjane bice podvrgnuti KONFISKACIJI imanja i sredstava gde god se nalazila dal u zemlji ili inostranstvu. A oni ce pred sud Javnosti sud Pravde.

Od vas poštovani gradjani tražimo da se masovno uključite u Diskusiju i Prijedloge na ovu našu Incijativu i sa prvim izborima tu incijativu da pretočimo u djela i stvarnost.

POZDRAVLJA VAS TRECI BLOK za jos jedan SKOK napred a ne da nas Politicari uvek vracaju NAZAD.

Za pristupanje, Link pokreta će biti naknadno objavljen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *