TIHOMIR GLIGORIĆ POZIVA GRAĐANE DA GA PODRŽE U BORBI ZA PRAVDU. 18.01.2018.g. u 11:00 sati

Poštovani.

Želim da vas obavijestim da će se u Osnovnom sudu u Banjaluci održati pripremno ročiste 18.01.2018.g. u 11 sati po tužbi Alternativne televizije Banja Luka.

Tužbom traže naknadu od 10.000 km za klevetu, te da sam na TVBN izjavio da je ATV dio zemljišne mafije, da je nezakonito dobila zemljište, a kasnije dio zemljišta trostruko prodala gradu BL, i da ih finansira tajkun Milorad Dodik.

Prijatelji, ko želi da čuje i vidi dokaze o organizovnom kriminalu, o zemljišnoj mafiji o kojoj godinama pišem i govorim, imenom i prezimenom, može se uvjeriti i ovom prilikom u prostorijama Osnovnog suda u BL.

Za ovu priliku sam tražio i veliku salu za sudjenje radi prisustva javnosti.

Kome je stalo do istine i pravde dobro došao!!

Tihomir Gligorić

U ime pravde koje smo kao narod gladni posljednju deceniju i po, koja nam kao povrijeđenom, opljačkanom i posrnulom društvu u Republici Srpskoj već odavno nedostaje, u ime svih nas koji se toliko želimo izdići i uzvisiti iznad nepravde koja nam se svakodnevno servira, u ime mučenih, progonjenih, potlačenih i nepravedno osuđenih od strane režimske kaste i uigrane korumpirane sudijske mafije, pokažimo svoju snagu i svoje postojanje, i u četvrtak sa početkom u 11:00 časova u sudnici Banjalučkog Osnovnog suda svojim prisustvom podržimo borbu gospodina Tihomira Gligorića na pripremnom ročištu i tužbi koju je protiv njega podnijela ATV – Alternativna televizija Banja Luka.

Vidimo se na ročištu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *