U VIŠEGRADU FIZIČKI NAPADNUT NJEGOŠ TOMIĆ PREDSJEDNIČKI KANDIDAT POKRETA TREĆI BLOK

Poštovani…

 

Danas je u prostorijama lokalne uprave opštine Višegrad u Andrićgradu od strane radnika obezbjeđenja i lokalnog Snsd aktiviste napadnut Njegoš Tomić naš budući predsjednički kandidat, dok je sa članovima porodice boravio u objektu lokalne opštinske pisarnice.

Sigurni smo da iza ovoga napada stoji politička netrpeljivost i mržnja koju godinama akumulira Snsd vladajuća stranka u Republici Srpskoj, a cilj je vjerovatno zaplašiti svakog pojedinca koji se snažno suprotstavi njihovoj nakaradnoj sektaškoj politici i velikoj pljački naroda.

Boli ih riječ, boli ih misao, boli ih drugačiji stav, boli ih strah od skorijeg odlaska sa vlasti, i smeta im najavljena kandidatura Njegoša Tomića za predsjednika Republike Srpske.

Ovaj napad je svakako još jedan od razloga da istrajemo, da se ne predajemo, da konačno pobjedimo i našem narodu vratimo toliko željenu slobodu!

DO PRAVDE I POBJEDE!!! – POKRET TREĆI BLOK

DANAS JE NA MENE U OPŠTINI VIŠEGRAD IZVRŠEN FIZIČKI NAPAD OD STRANE SNSD BAGRE!

Nakon raznih iživljavanja i tortura koje na mene i moju porodicu traju godinama a još izraženije u posljednjih dvije godine od početka moga štrajka u banjalučkom parku “Dr Mladen Stojanović”, danas je na moju malenkost nasrnuo pripadnik SNSD sekte u Višegradu, član obezbeđenja opštinske uprave u Andrićgradu.

Pošto smo se ja, moja supruga i maloljetna kćerkica našli u pisarnici opštinskog zdanja kako bi smo u cilju upisa u prvi razred osnovne škole podigli rodni list za našeg budućeg prvačića, iza mojih leđa nedugo zatim pojavio se radnik obezbjeđenja opštine izvjesni Javorac, (ime mu ne znam, a nije ni bitno), upozorivši me da prestanem sa snimanjem objekta mobilnim telefonom, i drsko pokušavši da mi isti otuđi.

Iznenađen a i povrijeđen ovakvim nedoličnim ponašanjem opštinskog službenika pobunio sam se, nisam mu dozvolio da telefon kao ličnu i privatnu svojinu otuđi jer na takav postupak nije imao pravo, i nastala je opšta gužva što su zabilježile i kamere u objektu, a pošto nije bio u stanju da me fizički odstrani iz objekta, fizički sam mu se i suprotstavio.

Da li je i koliko možda povrijeđen u onoj gužvi ja to ne znam tačno, jer sam bio u nastupu samoodbrane od njegovog nasrtaja, i da se ubrzo nisu pojavili neki momci koji su ga odgurali od mene ko zna šta bi se na kraju desilo.

Sigurno je jedno, da je ovaj ničim izazvan eksces potrajao duže ne bih se samo koristio fizičkom snagom, jer su mi u blizini bili predmeti od namještaja sa kojima bih demolirao cijelu opštinsku pisarnicu što sam od sveg srca potvrdio i policijskim službenicima, koji su me nakon pomenutog događaja a po prijavi koja je uslijedila od strane “BITNIH LJUDI” iz opštine sreli na ulici u šetnji gradom, sa suprugom i kćerkicom, gdje sam dao i kratku izjavu na okolnosti.

Evidentno je jedno i u to sam siguran, ovaj eksces se desio namjerno a nikako slučajno! Tvrdnju da sam snimao mobilnim aparatom rad opštinskih službenika moraće da dokažu, a ukoliko ne uslijedi javno izvinjenje od strane načelnika opštine Mladena Đurevića za ovaj neprijatan događaj, onda ćemo se zbog svega naći i na sudu.

I najposlije, recimo da je njihova tvrdnja tačna, postavljam javno pitanje sa kojim pravom se fizičkim licima uskraćuje korištenje mobilnih aparata, slikanja ili snimanja u prostorijama lokalne uprave?

Gdje im je upozorenje da u objektu snimanje nije dozvoljeno?

Šta tu ima da se krije od očiju javnosti što ne bi smjelo ili trebalo da ugleda svijetlost dana ili bude prikazano građanima?

Dakle, neko će morati da snosi posljedice ovakvog nedoličnog ponašanja opštinskih službenika i zaštićenih partijskih miljenika SNSD bande, jer ako sam bio u prostorijama opštinske uprave Višegrad, nisam bio u zaštićenom objektu nekog nuklearnog centra ili u bazi “Gvantanamo” pa da je s` razlogom korištenje mobilnih aparata strogo zabranjeno. Nakon svega večeras sam ovom prilikom proslijedio i privatnu poruku načelniku opštine Višegrad Mladenu Đureviću koji mi je na sva gore postavljena pitanja odgovorio sljedeće: “SVE SI POGREŠNO SHVATIO. NASTAVIŠ LI ME UZNEMIRAVATI PRIJAVIĆU TE POLICIJI. POZDRAV”.

Da nije smiješno bilo bi tužno!

Ali jedno je sigurno što sam mu u istoimenoj prepisci večeras potvrdio:

OD SADA ĆU DA BIJEM, SILNO BIJEM SVAKOGA KO MENI ILI MOJOJ PORODICI STANE NA PUT!

Sve svoje probleme prestajem riješavati normalnom procedurom, jer je izlišno u Državi bez zakona, pravila i reda na taj način tražiti svoje mjesto pod suncem, i evo, dokazano je da više nije pametno biti žrtvenik, već ukoliko mislimo opstati i ostati moramo pravdu uzeti u svoje ruke, odmah, sad i pod hitno, INAČE NEMA NAS!

Kad god snaga argumenata izgubi svaki smisao nastaće opšta TARAPANA pa ko više izdrži, ja ili oni.

Sretaćemo se negdje u gradu, u opštini, u sudu, u prodavnici, u kafani, na ulici…

BATINA JE IZ RAJA IZAŠLA!!!

 

NJEGOŠ TOMIĆ

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *