VIJEST DANA – POBJEDA : NA ZAVRŠNOM ROČIŠTU U DODIKOVIM RODNIM LAKTAŠIMA, RAZBILI SMO REŽIMSKU OPTUŽNICU KAO BEBA ZVEČKU !!!

Poštovani prijatelji, saborci i poštovaoci moje i naše iskrene borbe, dragi građani i građanke Republike Srpske (BIH).

Prije svega nekoliko časova u sudu za prekršaje u Laktašima obavljen je završni pretres u sudskom postupku koji je po nagovoru režima Milorada Dodika u Republici Srpskoj pokrenut protiv moje malenkosti i djece poginulih boraca VRS, koji su tražeći svoje osnovno ljudsko i građansko pravo na rad i život dostojan čovjeka, 15 jula prošle godine razvili transparente u znak skretanja pažnje na svoj socijalni status u društvu pred zdanjem narodne skupštine Republike Srpske.

– SUDILI SU NAM ZBOG PROTESTVOVANJA I JAVNO IZGOVORENE RIJEČI KOJE SE REŽIM JAKO PLAŠI,
– SUDILI SU NAM ZBOG ISTINE,
– HTJELI SU NAS ZASTRAŠITI, UĆUTKATI I UBITI PRAVDU,

I PRAVDA JE POBJEDILA!!!

Zahvaljujući briljantnoj i sjajnoj odbrani najboljeg Banjalučkog advokata gospodina Dragana Tolimira, koji je u ovom procesu potpuno besplatno iz poštovanja prema našim kategorijama zastupao interese djece poginulih boraca VRS,
PALA JE LAŽNA OPTUŽNICA I ČEKA SE OSLOBAĐAJUĆA PRESUDA OD STRANE SUDIJE U OVOM POSTUPKU GOSPODINA MARINKA RADULJA..

Svima koji su cijelo vrijeme bili uz nas, te nas svojim prisustvom ili podrškom bodrili da istrajemo i pobjedimo, zahvaljujem se ovom prilikom u svoje lično ime i u ime kolega kojima se sudilo.

JOŠ JEDNA BITKA JE DOBIJENA – IDEMO DALJE!!!

DO PRAVDE I POBJEDE!!!

Iskrenio vaš prijatelj, brat i sapatnik,

NJEGOŠ TOMIĆ

P.S:
Današnji događaj u vezi završnog ročišta – suđenja, izjave advokata i optuženih, propratila je ATV – Alternativna Televizija te koristimo priliku da se ovoga puta zahvalimo na iskrenoj medijskoj podršci.
Takođe ovu priliku koristimo da se od srca zahvalimo velikoj podršci koju su nam pružili mladi članovi Opštinskog odbora SDS-a Laktaši, te Nerminu i Helgi Obralić koji su zbog ove prilike doputovali iz Njemačke, kao i velikom prijatelju i saborcu Nebojši Ličaninu predsjedniku stranke Slobodna Srpska, i drugim učesnicima.

PRILOG : ZAPISNIK SA PRETRESA
 

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *