Zbog nemara električara i prije i poslije nove Godine u Mraku

Mještani zaesoka KOSA tri kuće u Loparskom selu Bobetino Brdo muku muče sa snabdijevanjem električnom energijom.

.

 

U zadnja tri mjeseca skoro svakodnevno iznenadno nestaje struja ??? Bez vidnog razloga i po mirnom vremenu bez uticaja oluja ili nesto slično . U više navrata su se obraćali Ispostavi Elektrodistribucije u Ugljeviku, i bezrazložno danima pa i sedmicama čekali na intervenciju koja je na kraju urodila ??????!!!! nikakvim PLODOM da još bude gore zaključak je bio da vjerovatno neko krade struju pa zbog spoja nestaje struja . bez sigurnih dokaza i bez riješenja problema više se ne javljaju !?? A KOSA JE I VEČERAS OPET OSTALA BEZ STRUJE NA POLA SATA ČEMU SAM LIČNO BIO SVJEDOK PUTEM SKAJPA !!!! HOĆE LI SE NEKO POBRINUTI ZA OVO NEZNAMO ALI DA ĆE IH AKTIVISTI STRANAKA POSJETITI U OKTOBRU TO JE SIGURNO MOŽDA ČAK I TI ISTI ELEKTRIČARI . A računi stižu redovno bez ikakvog prekida i zakašnjenja.

ZA ONE KOJI SE NE RAZUMIJU U GEOGRAFIJU  POGODJENE FAMILIJE SE NALAZE 8 KILOMETARA VAZDUŠNE LINIJE DO JEDNE OD VEĆIH TERMOELEKTRANA NA BALKANU.

DOKLE ĆE OVAJ NAROD TRPITI NEMAR DRŽAVNIH SLUŽBI I FIRMI KOJE SE FINANSIRAJU IZ BUDŽETA I KTEDITIMA KOJE NAROD VRAĆA ???

 

nenad

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *