DA DEMANTUJEM I DA IH SPUSTIM NA ZEMLJU, ONAKO KAKO I ZASLUŽUJU – POKRET "TREĆI BLOK"
AKTUELNOSTI POKRET "TREĆI BLOK" POLITIKA REGION 

DA DEMANTUJEM I DA IH SPUSTIM NA ZEMLJU, ONAKO KAKO I ZASLUŽUJU

U želji da što više ponizi običnog čovjeka, izvjesni Ivan Begić iz Prijedora po nagovoru Draška Stanivukovića, bezkarakterno i u maniru svoga šefa kao njegov voljeni dečko i ljubavnik na duge staze kojeg je pomenuti multimilionerov sin “tatina princeza sa naslovnice” zaposlio kao svoga ličnog kamermana i pratioca kako bi mu uvijek bio blizu i na dohvat ruke, upravo je prekjuče na svom privatnom blogu napisao toliko ružnih i netačnih podataka o meni a sve preuzevši sa sajtova režimskih medija, u ovom pisaniju nije preskočio već posebno naglasio kako sam ja “TAMO NEKI KONOBAR IZ VIŠEGRADA”.

Sa pravom se pitam šta li tek ovaj ljubavni dvojac i kompletna grupica ovih političkih ljigavaca misle o TAKOÐE KONOBARU Davoru Dragičeviću, ali to svakako ne smiju iznijeti ni reći javno, jer njima takvima prosto i jedino odgovara da svoje sitne karijere grade na njegovoj velikoj tragediji?!

Zašto “gospodo” vama razmaženima smetaju KONOBARI?! Jeste li ljubomorni na hrabrost ovakvih konobara poput Davora i mene koji bez dinara u džepu i bez bilo čije pomoći sami izaðu na crtu kada je najteže i poviču “fajront”! A vi to niste u stanju ni sa milionima i bez kamere koja vas prati i do WC-a, jer drugačije ne biste umjeli plijeniti pažnjom, a ni steći popularnost ukoliko to ne uradite iskoristivši tuðu muku i tragediju kako bi nagrabili poene i ličnu političku korist!

EVO ODGOVORA I STANIVUKOVIĆU I NJEGOVOM INTIMUSU:

Jesam, uzeo sam novac iz Miloradove kase koju je on okupirao i oteo od naroda, i opet bih to isto učinio, dok god ratnoprofiterska bagra upravlja narodnim budžetom, poput onih sličnih Stanivukovićima koji su kroz sumnjive ugovore sa Državom a na teret napaćenog naroda zgrnuli milione maraka u svoj privatni džep, dok sa druge strane ljudi nemaju ni za korice hljeba da prehrane svoju djecu!

Evo obećavam malom Ivanu Begiću; ukoliko prodam djedovinu, ponudiću tvome šefu Drašku 5000 KM da pošteno otpočne biznis i da se odrekne očevih prljavo stečenih miliona.

Draško od tih para sigurno neće uspjeti da napravi bilo kakav biznis, ali u nečemu će ipak uspjeti; RIJEŠIĆE SE KOJEKAKVIH BEGIĆA I DRUGIH SITNIH PLAĆENIKA KOJI SE VRTE OKO NJEGA SAMO DA BI UŠIĆARILI KOJU MARKU ILI NEKO BESPLATNO POKLON SKIJANJE KAO NAGRADU ZA DOBRO POLTRONSKI ODRAÐENE ZADATKE!

Naravno, i ovo će biti moguće tek uz uslov ako velika ljubav nije okovala vaša zaljubljena srca!

Njegoš Tomić

Related posts

Leave a Comment