Hitno da oslobodite srpskog borca i humanistu Brana Miloševića! – POKRET "TREĆI BLOK"
AKTUELNOSTI NOVOSTI POKRET "TREĆI BLOK" 

Hitno da oslobodite srpskog borca i humanistu Brana Miloševića!

Udruženje građana POKRET TREĆI BLOK apeluje na policijsku upravu u Banaluci da najhitnije oslobodi bivšeg srpskog borca i  humanistu, direktora preduzeća “METAL” Brana Miloševića.

 
Brane Milošević je čovjek koji u svojoj karijeri nema mrlja, to je veliki humanista, kum i prijatelj, dobar sugrađanin. Banjalučani ga obožavaju i za njega imaju samo riječi pohvale.
 
Na protestima koje je u ponedeljak izazvala policija Republike Srpske po naređenju Dragana Lukača ista ta policija brutalno je tukla građane; majke, maloljetnu djecu, starce, omladinu… Zbog toga niko ne odgovara, kao što neće odgovarati ni policajac Radenko Stakić jedan od pripadnika koji je identifikovan kao uniformisano lice koje je nogama šutiralo protestante na trgu, za kojeg iz MUP-a tvrde da on taj dan nije bio prisutan iako svi dokazi i video zapisi govore potpuno suprotno.
 
Ne može vlast ni MUP imati različite poglede i aršine, te se praviti naivna u sprovođenju jednakih prava i zakona za sve. Ako je Brane Milošević krivac zato što je možda i u revoltu braneći da se ne uhapsi jedno maloljetno lice slučajno i udario pripadnika MUP-a, to mu se nikako ne smije stavljati na teret više nego već pomenutom policajcu PS Lazarevo Stakiću, koji je prekršio policijska ovlaštenja više puta u toku cijelog dana.
Rezultat slika za aco prelić
Danas su prijatelji i saborci iz Stranke socijalne sigurnosti srpskih boraca predvođeni Acom Prelićem povodom slučaja hapšenja i prebijanja njihovog člana i saborca održali press konferenciju na kojoj su najoštrije osudili ponašanje pripadnika policije i takođe zatražili hitno oslobađanje Miloševića iz pritvora.
PRAVDA ZA DAVIDA – PRAVDA ZA SVE NAS!!!
 
Udruženje građana – POKRET TREĆI BLOK

Related posts

Leave a Comment